Over AlineMijn naam is Aline Bouwman en ik ben geboren in Tegelen. Na één jaar daar te hebben gewoond, zijn we verhuisd naar Roermond. Ik studeer momenteel Food Technoloy aan de WUR in Wageningen en daar woon ik op kamers. Ik ga nog vaak naar Roermond, naar mijn ouders, om daar lekker te bakken.

Bakken is altijd al een grote passie van mij geweest. Mijn moeder bakte vroeger heel vaak en ik vond het altijd geweldig om mee te helpen. Toen ik wat ouder werd, ging ik wat meer zelf experimenteren en werden mijn baksels steeds wat ingewikkelder.

Ik keek al langere tijd naar het programma "Heel Holland Bakt" en het leek me echt geweldig om hieraan mee te mogen doen. Naar mijn idee was dat toch wel het ultieme hoogtepunt van een thuisbakker. Toen ik zag dat ik me hiervoor kon aanmelden, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en me hiervoor ingeschreven. Mijn droom werd werkelijkheid, want ik werd uitgekozen als bakker in de tent van Heel Holland Bakt 2019/2020! Uiteindelijk heb ik hier zelfs de kwartfinale bereikt.

Ik vind een high tea het leukst om te maken, omdat het super gevarieerd is. Je serveert meestal zoete en hartige gerechten en er komen vaak veel handelingen bij kijken. Een high tea kun je ook bij mij bestellen. Meer informatie hierover is te vinden op mijn high tea pagina.

Verder organiseer ik diverse workshops. Ook ben ik te boeken voor bepaalde evenementen of beurzen. Hiervoor kun je het beste contact met me opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Ik probeer hier dan zo snel mogelijk op te reageren.

Liefs,

Aline