blogtaartcloseup

Een taart voor het goede doel

Enige tijd geleden werd ik gevraagd om een taart te maken voor een winactie. Deze taart zou worden verloot onder de donateurs van een actie voor ‘Sober Living House‘. Het ‘Sober Living House’ is een initiatief van het GGZ om verslaafde mensen na hun ontwenning weer op de rit te krijgen. Het doel van de donaties was om €1.000,- op te halen en dat is ruimschoots behaald!

De gelukkige winnaar was Sylvia Schaffrath. Aan haar de eer om een op maat gemaakte taart van mij te mogen ontvangen. Ze vertelde me dat ze erg van vanille en passievrucht houdt, maar zich graag wilde laten verrassen. Mooi natuurlijk! Want met verrassingen kan ik wel wat! En zo ontstond een ‘naked cake’ met een vanille biscuit met blauwe bessen, een passievruchtencurd en vanille-mascarponeroom.

Uiteindelijk hebben ze met 12 mensen van de taart genoten! Sylvia had natuurlijk het grootste stuk ;).

winnaresSHLactie

Ik vond het fijn dat ik op deze manier een steentje kon bijdragen aan dit goede doel. Helaas heb ik in mijn directe omgeving te maken gehad met verslavingsproblematiek, daarom vind ik het belangrijk dat dit soort projecten blijven bestaan.

blogtaart
Geplaatst in Cake, Dessert.