Moeilijkheidsgraad: makkelijk. voor 12 gebakjesAfgelopen dinsdag mocht ik een recept delen in de rubriek “Bon appétit” in De Limburger. Ik heb voor een lekker en makkelijk zomers gebakje gekozen. Het gebakje bestaat uit een sloffenbodem waar een laagje pistachespijs met bramen in is gebakken. Daarop […]
Lees verderRecept: Kruimelvlaai
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld. Als échte Limburgse kan ik er natuurlijk niet omheen: de vlaaien! Een vlaai is pas officieel een vlaai, wanneer deze bestaat uit een platte bodem van deeg, met openstaande randen. Daarnaast wordt de vulling ook altijd meegebakken met de bodem. Dit betekent dus […]
Lees verderEen taart voor het goede doel
Enige tijd geleden werd ik gevraagd om een taart te maken voor een winactie. Deze taart zou worden verloot onder de donateurs van een actie voor ‘Sober Living House’. Het ‘Sober Living House’ is een initiatief van het GGZ om verslaafde mensen na hun ontwenning […]
Lees verder